Omdat je nooit bent uitgeleerd!

Bijscholen doe je bij de
Elan Summerschool

Wil jij ook in korte tijd bijgeschoold worden op de thema’s die er binnen jouw werk toe doen? Wil je jouw kennis verbreden of vaardigheden bijleren? Dan ben je bij de Elan Summerschool aan het juiste adres.

In de Elan Summerschool heb je de keuze uit 22 korte online trainingen en webinars over uiteenlopende onderwerpen. Altijd actueel, verrassend en verzorgd door professionele trainers uit het werkveld.

De hoofdthema's
van onze Summerschool

Elan Training is een toonaangevende opleider binnen het sociaal domein. Dankzij onze jarenlange ervaring, professionele trainers en bewezen lesmethode hebben wij al meer dan 4000 coaches binnen het sociaal domein op mogen leiden. In de Elan Summerschool helpen wij jou om je kennis en vaardigheden te verdiepen of te verbreden.

Wet- en regelgeving

Specialistisch communiceren

Coachings-vaardigheden

Groeien als mens en als professional

Wat anderen zeggen

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5.0 sterren
5/5
"Ik heb Elan Training ervaren als een opleidingsinstituut waar openheid en daadkracht uitgangspunt zijn voor een lerende omgeving. De locaties zijn fantastisch en van absolute meerwaarde voor de beleving tijdens opleidingen."
Bregje van Wetten
4/5
"Elan heeft voor ons een maatwerkopleiding gemaakt, die precies aansloot bij de behoefte van onze nieuwe én ook bij die van onze zeer ervaren medewerkers."
Guus van Mourik
4/5
"De Elan-opleiding tot loopbaancoach heeft mij ontzettend geholpen om mijn dagelijks functioneren te verbeteren. De combinatie van het opdoen van vakkennis en het vergroten van inzicht in mijn eigen handelen, hebben mij als coach volwassener gemaakt. De trainers toetsten vanaf dag 1 waar onze behoeften lagen en stemden vervolgtrainingen hierop af. Daarnaast dwong de opleiding mijn collega’s en mij om meer uit elkaar te halen. Binnen een veilige omgeving hebben we elkaar zowel vakinhoudelijk als persoonlijk van waardevolle feedback voorzien en elkaar op een andere manier leren kennen. Hierdoor ben ik niet alleen individueel gegroeid, maar hebben we ook als team stappen voorwaarts gezet."
Tommy Mollet
Loopbaancoach
4/5

Contact

Onze online trainingen zijn ook interessant voor medewerkers binnen grote organisaties. Heb jij interesse in onze Elan Summerschool voor jouw organisatie, neem dan contact op voor een aantrekkelijk aanbod.

Elan Training draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders