Wat anderen vinden

Onze reviews

We houden ons opleidingsniveau graag hoog! De mening van onze studenten is dan ook een belangrijke graadmeter voor ons.

5/5
Fay Plessen
“De opleiding tot Jobcoach bij Elan Training heb ik als deskundig en zeer betrokken ervaren. Voorafgaand tot de keuze voor deze opleiding tot aan het einde van de diplomering is er veel persoonlijk contact en aandacht. Dit vanuit alle medewerkers, trainers, zelfs tot aan de directeur. Ik heb de opleiding niet alleen in theorie maar op meerdere vlakken, ook persoonlijk, als een oprechte verrijking ervaren. De lessen worden afgewisseld met theorie en groepsoefeningen, waarbij ook direct de koppeling gemaakt kan worden met de dagelijkse praktijk op het werk. Daarbij mogen we de heerlijke lunches en diners van de kok niet vergeten! Bedankt Elan Training voor de fijne periode!”
5/5
Guus van Maurik
“Elan heeft voor ons een maatwerkopleiding gemaakt, die precies aansloot bij de behoefte van onze nieuwe én ook bij die van onze zeer ervaren medewerkers.”
4/5
Bregje van Wetten
“Ik heb Elan Training ervaren als een opleidingsinstituut waar openheid en daadkracht uitgangspunt zijn voor een lerende omgeving. De locaties zijn fantastisch en van absolute meerwaarde voor de beleving tijdens opleidingen.”
4/5
Tommy Mollet, loopbaancoach
“De Elan-opleiding tot loopbaancoach heeft mij ontzettend geholpen om mijn dagelijks functioneren te verbeteren. De combinatie van het opdoen van vakkennis en het vergroten van inzicht in mijn eigen handelen, hebben mij als coach volwassener gemaakt. De trainers toetsten vanaf dag 1 waar onze behoeften lagen en stemden vervolgtrainingen hierop af. Daarnaast dwong de opleiding mijn collega’s en mij om meer uit elkaar te halen. Binnen een veilige omgeving hebben we elkaar zowel vakinhoudelijk als persoonlijk van waardevolle feedback voorzien en elkaar op een andere manier leren kennen. Hierdoor ben ik niet alleen individueel gegroeid, maar hebben we ook als team stappen voorwaarts gezet.”

Kwaliteit

Jouw mening telt

Elan Training is niet voor niets een toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van Werk en Inkomen. We werken hard om de kwaliteit van ons opleidingsniveau hoog te houden. Dat doen we uiteraard volgens dezelfde methode als onze studenten: door intervisie te houden, te reflecteren, door constant te blijven ontwikkelen en door de kennis en expertise uit ons groeiende netwerk in te blijven zetten.

De mening van onze studenten is dan ook een belangrijke graadmeter voor ons. We besteden tijdens en na je opleiding aandacht aan de manier waarop je jouw verblijf bij ons ervaart en hebt ervaren. We zijn bijzonder trots op de mooie verhalen die daaruit voortkomen en evalueren regelmatig de tips en tops!

Vragen?

Neem contact met
ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Elan Training draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders