Alumni register - Elan Training

Alumni register

Alumniregister Elan Training - Portret van Giulia Barabba

Gulia Barabba

Jobcoach bij de gemeente Rotterdam

Als ontwikkelcoach/Jobcoach bij de gemeente Rotterdam begeleid ik mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar een betaalde functie op de reguliere arbeidsmarkt. Veel van mijn kandidaten vallen onder de Participatiewet en de Banenafspraak, ik begeleid hen onder andere tijdens ontwikkeltrajecten en nadat ze een baan hebben gevonden. Verder adviseer ik werkgevers voorafgaand en tijdens het dienstverband.

Ik zou mezelf omschrijven als een warme, mensgerichte en sensitieve coach, die gedreven wordt door een diepgaand interesse en nieuwsgierigheid in mensen en hun drijfveren.

Ik geloof in het inspireren en in beweging brengen van anderen, en doe dit met een kritische blik en heldere communicatie. Mijn focus ligt op het begrijpen van de behoeften en uitdagingen van mijn kandidaten en werkgevers, en het bieden van passende ondersteuning.

Als verbinder ben ik gericht op het creëren van betekenisvolle relaties en het bevorderen van samenwerking. Ik heb een sterke passie voor persoonlijke ontwikkeling en streef naar een inclusieve samenleving waarin iedereen gelijke kansen krijgt. Daarnaast moedig ik anderen aan om buiten de kaders te denken en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Emailadres: gbarabarra@gmail.com

Werkzaam in de regio: Zuid Holland en Noord Brabant

Beschikbaar voor werk:
Ik ben altijd beschikbaar voor vragen en sta open om vakinhoudelijk te sparren. Ik moedig anderen aan om hun ideeën en uitdagingen met mij te delen, zodat we samen kunnen werken aan nieuwe inzichten en groei.

Voeg mij toe op LinkedIn    

“Ik heb geleerd dat mensen vergeten wat je hebt gezegd of gedaan, maar ze zullen nooit vergeten welk gevoel je ze gegeven hebt.“ 

Maya Angelou

Ellis Jansen Venneboer

Jobcoach bij REA College

Ik ben graag onder de mensen, met familie en vrienden. Mensen vinden mij een verbinder. Ik zorg voor sfeer maar ook voor diepgaande gesprekken. Ik word graag geboeid door wat anderen te vertellen hebben.

Ik werk met veel plezier als jobcoach bij het REA College. Ik werk met jongeren en jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik haal veel energie uit het werk doordat ik de jongeren in hun kracht kan zetten en zie groeien.

Daarnaast train ik jongeren in de zoektocht naar een passende vervolgstap. Ik begeleid ze bij de ontdekking naar kwaliteiten, vaardigheden, belemmeringen en interesses.

Emailadres:  ejansenvenneboer@reacollege.nl

Werkzaam in de regio: Nijmegen/Arnhem/Oss/Den bosch/Uden

Beschikbaar voor werk:
Tevreden werkzaam bij huidige werkgever maar sta open voor benadering.

Alumniregister Elan Training - Portret van Ellis Jansen Venneboer

Vertrouwen, loyaliteit en spontaniteit zijn voor mij belangrijke waarden.

Alumniregister Elan Training - Portret Ingrid Liebregts

Ingrid Liebregts

Jobcoach

Ik ben een rustig , maar zeker enthousiast en volhardend persoon met levens – en werkervaring , maar ook met de nodige humor. Tenslotte is een dag niet gelachen, een dag niet geleefd. Wil graag mensen helpen op een fijne plek op de arbeidsmarkt.

Mijn voormalige beroep is kok. Waarin ik jaren leerlingen, stagiaires, collega’s begeleidt heb als leermeester en praktijkbegeleider. Ik word er blij van om mensen hierin verder te helpen. Dit heeft me altijd aangetrokken, vandaar ook de stap om de jobcoach ( HBO) opleiding te gaan doen. Men zei weleens, je hebt er van nature talent voor. Dat was toch wel de beroemde druppel om er iets mee te gaan doen.

Ik heb jaren kookworkshops gegeven aan allerlei leeftijdsgroepen. Het zou helemaal mooi zijn wanneer ik mijn ervaring als kok, zowel in de zorg als horeca, zou kunnen combineren met het beroep jobcoach.
Telefoonnummer: 06-33315826

Emailadres: i.liebregts1972@gmail.com

Werkzaam in de regio: Noord – Oost Brabant

Beschikbaar voor werk:
Ik ben beschikbaar voor werk.
Ik ben nu nog actief bij mijn stagebedrijf de Maackers, een sociale timmer/werkplaats in Bladel.

  

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Lisa s'Gravendijk

werkgeversadviseur bij WSP West-Brabant

Werkgeversadviseur bij WSP West-Brabant

Telefoonnummer: 06-10352749

Emailadres:  L.sGravendijk@isd.bergenopzoom.nl

Werkzaam in de regio: West – Brabant

Beschikbaar voor werk:
Niet beschikbaar voor werk.

Alumniregister Elan Training - portret Lisa s'Gravendijk
Alumniregister Elan Training - portret Nadia van den Heuvel

Nadia van den Heuvel

Jobcoach bij Xtoria

Vanaf jongs af aan heb ik een fascinatie gehad voor mensen en datgene wat hen bijzonder maakt.

Ik streef ernaar om de talenten van mensen te integreren in zowel de processen als de structuur van de organisatie waar ze deel van uitmaken.

Mijn organisatie Xtoria is ontstaan nadat we bij Ictoria veelvuldig de vraag kregen: “Zijn jullie nu een multimedia- of re-integratiebureau?”

Binnen Xtoria ondersteun ik met een eigen ontwikkelde re-integratie methode superhelden in wording naar een superheldenbestaan en ondersteun ik gemeentes en bedrijven op het gebied van arbeidsparticipatie, inclusief hr-beleid en gebouwtoegankelijkheid.

Emailadres: Nadia.van.den.heuvel@ictoria.nl

Werkzaam in de regio: Noord Brabant

Beschikbaar voor werk:
Ik ben beschikbaar voor werk.
Bekijk voor meer informatie de website Xtoria

 

Vanaf jongs af aan heb ik een fascinatie gehad voor mensen en datgene wat hen bijzonder maakt.

Elan Training draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders