Over Elan Training - Elan Training

Over ons

Elan Training

Socrates zei ooit: Wijsheid begint met verwondering. Daar zijn wij het zo erg mee eens dat we er onze lijfspreuk van hebben gemaakt!​

We bieden trainingen en opleidingen van gecertificeerd Jobcoach op hbo-niveau tot verdiepingstraining op de Wet Verbetering Poortwachter. In alle gevallen is er veel aandacht voor grondhouding en vaardigheden, zoals zelfkennis en inzicht in eigen handelen, improvisatievermogen en volharding.

 

Visie

Blijvende ontwikkeling

Elan Training heeft een eigen visie op leren. Ervaringsleren en de kracht van de leergroep staan daarin centraal. Deze visie komt tot uiting in de Supported Employment Methodiek die wij hanteren. We vinden persoonlijke ontwikkeling een belangrijk aspect van onze opleidingen. Iedere student krijgt daarom een studiecoach toegewezen die gedurende de gehele opleiding het individuele leerproces ondersteunt.  Je persoonlijke ontwikkeling houdt natuurlijk niet op als je de opleiding of training afrondt. Je leergroep wordt daarom een belangrijke, blijvende uitbreiding op je netwerk van kennis en expertise. Elan Training faciliteert daarin graag door terugkomdagen en intervisie te organiseren.

Doelgroep

Over jou

Het gros van onze studenten bestaat uit mensen die al carrière hebben gemaakt, maar toe zijn aan iets anders of erkenning zoeken (in de vorm van een diploma) voor werk wat ze al doen. Dat betekent dat er vaak al praktijkervaring is opgedaan. Maar dat hoeft niet, want tijdens de opleiding zul je ook praktijkervaring opdoen. Onze studenten werken graag met mensen en willen van betekenis zijn. Als Jobcoach heb je een specifieke doelgroep: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als Loopbaancoach krijg je te maken met mensen die het roer om willen gooien en niet weten welke kant ze op moeten. In beide gevallen is het aan jou om te kijken waar iemands krachten liggen. Het is jouw uitdaging om iemand blijvend en naar tevredenheid terug te brengen op de arbeidsmarkt. En de kans is groot dat deze uitdaging begint bij jezelf! Elan Training gaat die uitdaging graag met je aan. 

Vragen?

Neem contact met
ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Elan Training draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders