Onze locaties - Elan Training

Onze locaties

Ervaringsgericht leren in de buitenlucht

Tijdens onze trainingen en opleidingen zitten we niet alleen in de schoolbanken. We voeren ook opdrachten en oefeningen uit in de buitenlucht. Bovendien zijn onze meerdaagse modules altijd inclusief overnachting.

We vinden het belangrijk dat onze accommodaties de juiste sfeer en het comfort bieden om ongedwongen maar ook zeker resultaatgericht te kunnen werken. We creëren op onze locaties graag een warm huiskamergevoel, waar jij je gedurende je opleidingsdagen thuis kan voelen. 

Training locaties jobcoach en loopbaancoach opleiding Elan training

Sfeer

Leren in buitengebied en buitenlucht

Elan Training is één van de grondleggers van het ervaringsleren. Praktijk en theorie zijn op een dynamische manier in onze opleidingsmethodiek verweven; we houden intervisie en gaan ècht met onze studenten aan de slag, ook in de buitenlucht. Onze locaties zijn daarom een belangrijk aspect van onze opleidingen. Ze bieden de ruimte, het comfort en vooral de sfeer die nodig zijn om in een vertrouwde, inspirerende omgeving te studeren, te doen, te experimenteren, te luisteren, te observeren, te reflecteren en te handelen.

Onze opleidingen en trainingen kun je volgen in Kring van Dorth (op de grens tussen Gelderland en Overijssel) en in Oisterwijk en Moergestel (Noord-Brabant). Wij verzorgen onze opleidingen en trainingen ook incompany.

Vragen?

Neem contact met
ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Elan Training draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders