Beukenhaeghe (Moergestel) - Elan Training

Moergestel

Leren in het Brabantse land

Midden in het hart van Brabant, net buiten Moergestel, ligt onze trainingslocatie Beukenhaeghe. Deze locatie op het Brabantse platteland geeft je het gevoel écht even weg te zijn uit de drukte maar is toch centraal gelegen en goed te bereiken vanaf diverse uitvalswegen.

Beukenhaeghe kenmerkt zich door zijn karakteristieke uitstraling. We verblijven in een ouderwetse Hoeve die is omgebouwd tot trainings- en overnachtingslocatie.

Trainingslocatie Beukenhaeghe

Training locatie jobcoach en loopbaancoach opleiding Elan Training

Onze formule

Leren in buitengebied en buitenlucht

Elan Training is één van de grondleggers van het ervaringsleren. Praktijk en theorie zijn op een dynamische manier in onze opleidingsmethodiek verweven; we houden intervisie en gaan ècht met onze studenten aan de slag, ook in de buitenlucht. Onze locaties zijn daarom een belangrijk aspect van onze opleidingen. Ze bieden de ruimte, het comfort en vooral de sfeer die nodig zijn om in een vertrouwde, inspirerende omgeving te studeren, te doen, te experimenteren, te luisteren, te observeren, te reflecteren en te handelen.

Tijdens de opleiding beschik je tijdens alle overnachtingen over je eigen kamer met Wifi. Onze koks verzorgen driemaal daags heerlijke maaltijden op basis van streekproducten. We houden rekening met eventuele allergieën. Onze studenten worden door onze unieke all-inclusive formule in staat gesteld om tijdens de meerdaagse modules ongestuurd en volledig ontzorgd te werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het is vooral ook dit concept, in combinatie met de heerlijke maaltijden, dat structureel hooggewaardeerd wordt door onze studenten. 

Vragen?

Neem contact met
ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Elan Training draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders