Jobcoachopleiding - Elan Training

Jobcoachopleiding

hbo-niveau

Opleiding tot gediplomeerd jobcoach

Opleidingsduur
5 modules (30 dagdelen) in gemiddeld 7 maanden (1 dagdeel duurt 3 uur)
Studiebelasting
Gemiddeld 6-8 uur per week
Groepsgrootte
8-14 deelnemers

Prijs
€ 5.695,- BTW vrij

Startdata

Meld je aan!

Wij bieden zowel interne opleidingen op onze eigen locaties als incompany opleidingen bij jouw organisatie aan op het gebied van            Werk en Inkomen, waaronder de Noloc gecertificeerde Jobcoachopleiding op hbo-niveau. Bekijk snel de beschikbare opleidingsdata en omarm de mogelijkheden voor professionele ontwikkeling!

11 juni

Kring van Dorth (Deventer)

Sfeer

Leren in buitengebied en buitenlucht

Elan Training is één van de grondleggers van het ervaringsleren. Praktijk en theorie zijn op een dynamische manier in onze opleidingsmethodiek verweven; we houden intervisie en gaan ècht met onze studenten aan de slag, ook in de buitenlucht. Onze locaties zijn daarom een belangrijk aspect van onze opleidingen. Ze bieden de ruimte, het comfort en vooral de sfeer die nodig zijn om in een vertrouwde, inspirerende omgeving te studeren, te doen, te experimenteren, te luisteren, te observeren, te reflecteren en te handelen.

Onze opleidingen en trainingen kun je volgen in Kring van Dorth (op de grens tussen Gelderland en Overijssel) en in Oisterwijk en Moergestel (Noord-Brabant). Wij verzorgen onze opleidingen en trainingen ook incompany.

Vragen?

Neem contact met
ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Vul het formulier in om de brochure te downloaden

Elan Training draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders