Senior Coachprogramma

hbo-niveau

Senior Coachprogramma

Opleidingsduur
3 modules, 6 deelmodules (35 dagdelen) in gemiddeld 9 maanden (1 dagdeel duurt 3 uur)

Groepsgrootte
8-14 deelnemers

Prijs
€ 3.850,-. BTW vrij, inclusief trainings- en studiematerialen en verblijf volgens onze all-inclusive formule. Exclusief de optionele Proeve van bekwaamheid (€ 595.00,-)

Startdata

Meld je aan!

Elan Training biedt interne opleidingen (op onze locaties) of incompany opleidingen (bij jouw organisatie) op het gebied van Werk en Inkomen. Onderstaand vind je de beschikbare opleidingsdata.

Helaas zijn er op dit moment nog geen nieuwe startdata voor deze opleiding bekend. De startdata voor de loopbaancoachopleiding in 2024 zullen spoedig bekend worden gemaakt.

Sfeer

Leren in buitengebied en buitenlucht

Elan Training is één van de grondleggers van het ervaringsleren. Praktijk en theorie zijn op een dynamische manier in onze opleidingsmethodiek verweven; we houden intervisie en gaan ècht met onze studenten aan de slag, ook in de buitenlucht. Onze locaties zijn daarom een belangrijk aspect van onze opleidingen. Ze bieden de ruimte, het comfort en vooral de sfeer die nodig zijn om in een vertrouwde, inspirerende omgeving te studeren, te doen, te experimenteren, te luisteren, te observeren, te reflecteren en te handelen.

Onze opleidingen en trainingen kun je volgen in Kring van Dorth (op de grens tussen Gelderland en Overijssel) en in Oisterwijk en Moergestel (Noord-Brabant). Wij verzorgen onze opleidingen en trainingen ook incompany.

Vragen?

Neem contact met
ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Vul het formulier in om de brochure te downloaden

Elan Training draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders